U bevindt zich hier

  • home
  • Business manager
 
Business management

Business manager

Business management – Als business manager vlieg je de hele wereld over om internationaal zaken te doen. Je breidt je netwerk uit, brengt vraag en aanbod bij elkaar en weet kansen te grijpen. De opleiding international business management bereid je voor op een carrière als international business manager.

Businessopleiding

Na je international business management opleiding kun je over de hele wereld aan de slag. Je business management opleiding is je visitekaartje. Business management is een brede opleiding, je kunt dus in veel verschillende functies en branches aan de slag. Word je marketing manager, business manager of directeur van een multinational?

Beste business opleiding van Nederland


Business manager pur sang

Koersen voorspellen, onderhandelen, verbeterpunten aandragen. Als business manager draai je je hand hier niet voor om. Tijdens de international business management opleiding leer je alles over wereldhandel, bezoek je beursgenoteerde bedrijven en doe je marktonderzoek. Tijdens de international week leer je andere culturen begrijpen en krijg je les van internationale business gastdocenten. Ook stel je een businessplan op, leer je beslissingen nemen met behulp van managementgames en run je, samen met medestudenten, je eigen international business bedrijf.

Studieprogramma business management


Hbo business in 3 jaar

De hbo-opleiding International Business Management leidt je in 3 of 4 jaar op tot business manager en is gebaseerd op het profiel van IBMS, International Business and Management Studies.

Versneld studeren


Business in de praktijk

Elk studiejaar sluit je af met een business managementstage. Zo ervaar je in de praktijk wat je met de opleiding IBMS allemaal kunt gaan doen en wat de capaciteiten van een business manager zijn. En dat kan natuurlijk in Nederland, maar ook tijdens een internationale stage. Zo liep student Joost Mulder een business management stage in China. Hij stelt een marketing en business plan op voor een nieuw te bouwen hotel, draagt verbeterpunten aan en reist naar Beijing en Hongkong om zakendeals van dichtbij mee te maken. “Het is echt super hier.”

Meer video’s bekijken?


Business manager in China

Joost loopt stage in Shanghai