U bevindt zich hier

 
Grondsteward

Grondsteward

Grondsteward - Ben je gastvrij, klantvriendelijk en servicegericht? Heb je een open en vriendelijke uitstraling en wil je wel eens wat van de wereld zien? Dan kun je zo grondsteward worden!

Grondsteward carrière?

Werken als grondsteward spreekt veel jonge mensen aan. Niet voor niets, want je ziet veel verschillende mensen en culturen. Je spreekt je talen als grond steward. Beheersing van de moderne vreemde talen en een dienstverlenende instelling zijn dan ook eerste vereisten. Je staat stevig in je schoenen en je kunt flexibel inspelen op onverwachte gebeurtenissen. Met de Grondsteward opleiding leer je het allemaal.

Mbo Grondsteward

Grondsteward interview

Als grondsteward bij Menzies Aviation op Schiphol heb ik het goed naar m’n zin! De check-in van passagiers vind ik het leukst. Plezierig werk en je maakt nog eens een praatje. Verder heb je de gate-procedure. Behalve boarding cards scheuren, breng je als grondsteward ook gegevens voor de piloot aan boord. Lees alles over het interview met een grondsteward.

Grondsteward opleiding

Veel studietijd in de mbo opleiding Grondsteward gaat naar de moderne, vreemde talen. Verder zijn omgangsvaardigheden zeer belangrijk. Maar de opleiding tot (grond)steward gaat verder. Deze mbo opleiding besteedt ook aandacht aan de receptie, hotellerie, hostesspraktijk en reisbegeleiding. Natuurlijk leer je ook alle aspecten van het beroep stewardess / steward. Lees meer over het vakkenpakket opleiding Grondsteward.

Grondsteward worden in 1 of 2 jaar

Afhankelijk van je vooropleiding kun je de mbo opleiding Grondsteward in slechts één of twee jaar afronden. Lees alles over de toelatingseisen opleiding grondsteward.

Grondsteward stage