U bevindt zich hier

 
Host

Host

Als host ontvang je gasten op het vliegveld en brengt ze naar het hotel. Je geeft informatie over de omgeving en organiseert interessante excursies. Maar je bent als host er niet alleen voor de leuke dingen: ook voor vragen en problemen ben je een steun en toeverlaat. Dankzij je kennis van zaken én je talent om met mensen om te gaan, genieten jouw gasten van een onvergetelijke vakantie.

Host opleiding mbo

De mbo opleiding Host leidt op tot o.a. host. Je leert de vaktechniek van hotel, front office en housekeeping. Moderne vreemde talen zijn natuurlijk zeer belangrijk in deze internationale ambiance. Uiteraard wordt veel aandacht besteed aan communicatietraining, omgang met veeleisende gasten en klachten-behandeling. De opleiding bevat geen economie of wiskunde. De mbo opleidingen van Tio zijn niet zo zeer moeilijk, maar wel behoorlijk intensief. Is de host opleiding wat voor jou?

Mbo opleiding Host

Host worden

De toeristische branche werkt graag met jonge medewerkers. Je kunt daarom direct na je studie aan de slag. Met een Stewardess Receptioniste Host-diploma op zak - èn met een representatieve en gastvrije uitstraling - kun je direct terecht bij een van de grote reisorganisaties.

Host opleiding mbo4 in 1 of 2 jaar

Afhankelijk van je vooropleiding kun je deze mbo4 opleiding Stewardess Receptioniste Hostess in 1 of 2 jaar afronden. Lees alles over de toelatingseisen mbo opleiding Host.

Host branche

Het toerisme en de hospitality-sector zijn boeiende sectoren om in te werken. Je hebt te maken met allerlei soorten gasten, variërend van zakenmensen tot toeristen. Dikwijls zijn je gasten in vakantiestemming. Of het nu een hotel, pretpark of een culturele bezienswaardigheid is: het gaat er om dat jij de gast een onvergetelijke ervaring bezorgt. Jouw omgangsvormen als host en persoonlijke uitstraling zijn hèt visitekaartje van jouw bedrijf. Mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij dus onontbeerlijk. Heb jij dit gevoel voor mensen? Dan zul je je zeker thuisvoelen in deze branche.

Host stage