U bevindt zich hier

 
Spreekbeurt stewardess

Spreekbeurt stewardess

Iedereen moet het een keer doen, een spreekbeurt houden voor de klas. Spannend, waar ga je het over hebben?


Ben jij geïnteresseerd in het beroep van stewardess, dan kan Tio je verder helpen. De volgende onderwerpen kun je in je spreekbeurt aan bod laten komen:

  • Wat is een stewardess?
  • Wat zijn de taken van een stewardess?
  • Op de grond of in de lucht?
  • Hoe kun je stewardess worden?
  • Welke opleiding heb je nodig om stewardess te worden?
  • Wat moet je kunnen?
  • Welke functie-eisen zijn er aan het beroep van stewardess?
  • Voor- en nadelen van dit beroep?Spreekbeurt steward of stewardessTio heeft een speciaal spreekbeurtpakket samengesteld voor het beroep steward(ess). Vraag een stewardess-spreekbeurtpakket aan en je bent gegarandeerd van een succesvolle spreekbeurt. In het veld ‘vraag of bericht’ zet je spreekbeurtpakket en vermeld je je adresgegevens en dan sturen we het pakket zo snel mogelijk per post toe. Voor fotomateriaal van stewardessen verwijzen we je graag naar de stewardess fotopagina.Reacties

Mare: "De kinderen en de juf vonden mijn spreekbeurt erg leuk. Ik heb een dikke goed gekregen."


Delphin: "Hartelijk dank voor alle prachtige spullen en informatie die wij hebben mogen ontvangen voor de spreekbeurt van steward(ess)! Delphin wil u heel graag bedanken voor alle genomen moeite, hij heeft erg zijn best gedaan om er wat moois van te maken!"


Dyonne: “Bedankt voor het pakket, ik heb er heel veel aan gehad. Ik heb twee filmpjes gebruikt, de posters opgehangen en alle materialen neergelegd zodat iedereen er even naar kon kijken. Mijn juf vond dat ik het goed had gedaan en alles duidelijk had verteld en uitgelegd. Ik kreeg een tien!”


Charlotte: "Ik wil jullie bedanken voor de spulletjes die ik heb gekregen. Het was een groot succes, ik heb een negen!" 


Esmée uit groep 5: "Ik heb gister mijn spreekbeurt gehad in de klas, en heb hiervoor een goed gekregen. Bedankt voor het opsturen van de informatie, ik heb de posters, boekjes en de tickets gebruikt, en de snoepjes had ik als verrassing uitgedeeld."