U bevindt zich hier

  • home
  • Weddingplanner
 
Weddingplanner

Weddingplanner

Weddingplanner opleiding

Weddingplanner - Vind je een bruiloft hèt ultieme gebaar tussen twee mensen? Wil je ervoor zorgen dat die bruiloft en alles er omheen van een leien dakje gaat? Ben je creatief, vindingrijk, kun je goed organiseren en kun je goed met verschillende soorten mensen omgaan? Dan heb je alles in huis wat een goede weddingplanner nodig heeft.

Opleiding Hotel en Eventmanagement

Een glamoureus vrijgezellenfeest, het ja-woord geven in een klein kerkje op de Veluwe, een bruidstaart van twaalf lagen en een huwelijksreis naar Bali. Als weddingplanner regel je dit allemaal in een handomdraai. Met de hbo-opleiding event management van Hogeschool Tio kun jij aan je carrière als weddingplanner beginnen. Ook in het buitenland! Natuurlijk leer je alles over evenementen organisatie, want elke bruiloft is een klein evenement. Ook ervaar je hoe je met mensen om moet gaan. Zo weet je precies wat ervoor nodig is om je klanten de mooiste dag van hun leven te bezorgen! Bovendien leer je tijdens de opleiding eventmanagement veel over hotellerie en gastvrijheid, wat voor een weddingplanner natuurlijk erg nuttig is. Met deze kennis ben je andere weddingplanners net een stapje voor!

Weddingplanner opleiding

Weddingplanner opleiding in drie jaar

De hbo-opleiding eventmanagement duurt bij Hogeschool Tio slechts drie jaar. Tijdens deze driejarige hbo opleiding organiseer je eigen evenementen, assisteer je tijdens veel events en natuurlijk bezoek je een groot aantal evenementen. Een ideale basis om als wedding planner aan de slag te gaan. Lees alles over het vakkenpakket van de hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement

Weddingplanner stage

Elk studiejaar sluit je af met een stage. Kies voor een stage als weddingplanner! Zo ervaar je in de praktijk wat een weddingplanner precies doet en wat de capaciteiten van een weddingplanner zijn. En dat kan natuurlijk in Nederland, maar ook tijdens een internationale stage. Zo liep studente Hotel- en Eventmanagement Gina van de Laar afgelopen zomer stage op Curaçao als weddingplanner.

Weddingplanner opleiding

Weddingplanner stage