U bevindt zich hier

  • home
  • Grondstewardess
 
Grondstewardess

Grondstewardess

Grondstewardess - Ben je inventief, representatief, servicegericht? Heb je een open en vriendelijke uitstraling en wil je graag veel verschillende mensen zien? Dan is grondstewardess een wereldbaan!


WERKEN ALS GRONDSTEWARDESS

Verschillende mensen. Vreemde talen. Andere culturen. De hele wereld komt langs jouw werkplek. Na de opleiding mbo-opleiding Grondstewardess kun je direct aan de slag als grondstewardess voor luchtvaartafhandelingsmaatschappijen zoals Menzies.


LIESBETH WERKT ALS GRONDSTEWARDESS BIJ KLM

Een vlucht die gecancelled wordt of een koffer die nagestuurd moet worden? Geen probleem voor oud Tio-studente Liesbeth van Leeuwen. Ze werkt als landside agent (in de volksmond: grondstewardess) bij KLM en heeft het ontzettend naar haar zin.

GRONDSTEWARDESS BIJ KLM


GRONDSTEWARDESS OPLEIDING

Tijdens de mbo-opleiding Grondstewardess wordt er veel tijd besteed aan de moderne, vreemde talen. Ook het leren van omgangsvaardigheden is zeer belangrijk. Maar de opleiding tot grondstewardess gaat verder. De mbo-opleiding besteedt ook aandacht aan de receptie, hotellerie, hostesspraktijk en reisbegeleiding.

Natuurlijk leer je ook alle aspecten van het beroep stewardess / steward.

Lees meer over het vakkenpakket van de mbo-opleiding tot grondstewardess.

MBO4-OPLEIDING GRONDSTEWARDESS


GRONDSTEWARDESS OPLEIDING IN 1 OF 2 JAAR

Afhankelijk van je vooropleiding kun je de opleiding grondstewardess in slechts één of twee jaar afronden. Bekijk de toelatingseisen voor het 1- en 2-jarige studieprogramma. 

Toelatingseisen mbo4-opleiding Grondstewardess


Grondstewardess worden?

Wil jij ook graag aan het werk in een internationale omgeving en in contact komen met verschillende culturen? Bekijk dan de functie-eisen voor het beroep van grondstewardess.

Functie-eisen grondstewardess


WAAR KUN JE DEZE STUDIE VOLGEN?

De opleiding tot grondstewardess wordt door Hogeschool Tio aangeboden in alle vijf de vestigingen (Tio Amsterdam, Tio Utrecht, Tio Rotterdam, Tio Eindhoven en Tio Hengelo). De opleiding is op alle vestigingen exact gelijk. Je kunt dan ook tussentijds overstappen.


Grondstewardess stage